НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1 КИЛОГРАМ КАРТОФИ,300 ГРАМА ГЪБИ,1 ГЛАВА ЛУК,ЧЕРВЕН ПИПЕР,1 ЧАЕНА ЧАША БЯЛО ВИНО,600 ГРАМА КАЙМА (ОМЕСЕНА ЗА КЮФТЕТА),5 ЯЙЦА(СВАРЕНИ ),60-70 ГРАМА МАСЛО.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ЗАДУШАВАМЕ В ТАВИЧКА ЛУКА И ГЪБИТЕ В МАСЛОТО.НАРЯЗВАМЕ КАРТОФИТЕ НА ФИЛИЙКИ И ГИ ПРИБАВЯМЕ.ПОРЪСВАМЕ СЪС СОЛ,ЧЕРВЕН ПИПЕР.СИПВАМЕ ВИНОТО И 1/2 ЧАЕНА ЧАША ВОДА .СЛАГАМЕ ДА СЕ ПЕЧАТ ДОКАТО ЛЕКО ОМЕКНАТ КАРТОФИТЕ.ИЗВАЖДАМЕ И НАРЕЖДАМЕ ОТГОРЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") КЮФТЕНЦАТА С ПОЛОВИН СВАРЕНО ЯЙЦЕ ВЪРХУ ВСЯКО .ПЕЧЕМ ЯСТИЕТО НА 200 ГРАДУСА ОКОЛО 20 МИНУТИ ДО КАТО СТАНАТ КЮФТЕНЦАТА.СТАВА ГОЛЯМА ВКУСОТИЙКА.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1 КИЛОГРАМ КАРТОФИ,300 ГРАМА ГЪБИ,1 ГЛАВА ЛУК,ЧЕРВЕН ПИПЕР,1 ЧАЕНА ЧАША БЯЛО ВИНО,600 ГРАМА КАЙМА (ОМЕСЕНА ЗА КЮФТЕТА),5 ЯЙЦА(СВАРЕНИ ),60-70 ГРАМА МАСЛО.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ЗАДУШАВАМЕ В ТАВИЧКА ЛУКА И ГЪБИТЕ В МАСЛОТО.НАРЯЗВАМЕ КАРТОФИТЕ НА ФИЛИЙКИ И ГИ ПРИБАВЯМЕ.ПОРЪСВАМЕ СЪС СОЛ,ЧЕРВЕН ПИПЕР.СИПВАМЕ ВИНОТО И 1/2 ЧАЕНА ЧАША ВОДА .СЛАГАМЕ ДА СЕ ПЕЧАТ ДОКАТО ЛЕКО ОМЕКНАТ КАРТОФИТЕ.ИЗВАЖДАМЕ И НАРЕЖДАМЕ ОТГОРЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") КЮФТЕНЦАТА С ПОЛОВИН СВАРЕНО ЯЙЦЕ ВЪРХУ ВСЯКО .ПЕЧЕМ ЯСТИЕТО НА 200 ГРАДУСА ОКОЛО 20 МИНУТИ ДО КАТО СТАНАТ КЮФТЕНЦАТА.СТАВА ГОЛЯМА ВКУСОТИЙКА.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.