НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
6 ЯЙЦА,500 ГРАМА КАЙМА,СОЛ НА ВКУС,ПОДПРАВКИ ПО ВАШ ИЗБОР,1 ВРЪЗКА ЗЕЛЕН ЛУК,ОЛИО ЗА ПЪРЖЕНЕ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
СВАРЕТЕ ЯЙЦАТА ЗА ОКОЛО 4-5 МИНУТИ.ПОДПРАВЕТЕ КАЙМАТА ПО ВАШ ВКУС,КАТО ДОБАВИТЕ СИТНО НАРЯЗАНИЯ ЗЕЛЕН ЛУК,И Я РАЗДЕЛЕТЕ НА 6 ЧАСТИ.ОБЕЛЕТЕ ЯЙЦАТА,РАЗСТЕЛЕТЕ КАЙМАТА НА ДЛАНТА СИ,СЛОЖЕТЕ ВАРЕНОТО ЯЙЦЕ В СРЕДАТА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") И ГО ОБВИЙТЕ В КАЙМАТА.НАПРАВЕТЕ ТАКА И С ОСТАНАЛИТЕ ЯЙЦА.ЗАГРЕЙТЕ ДОБРЕ ОЛИОТО И ЗАПЪРЖЕТЕ ПОЛУЧЕНИТЕ ТОПЧЕТА.ИЗВАДЕТЕ ГИ ВЪРХУ САЛФЕТКА,А ПРЕДИ СЕРВИРАНЕ ГИ НАРЕЖЕТЕ НА ФИЛИИ И СЕРВИРАЙТЕ СЪС ПОДХОДЯЩА САЛАТА.
ГОЛЯМА ВКУСОТИЙКА .
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
6 ЯЙЦА,500 ГРАМА КАЙМА,СОЛ НА ВКУС,ПОДПРАВКИ ПО ВАШ ИЗБОР,1 ВРЪЗКА ЗЕЛЕН ЛУК,ОЛИО ЗА ПЪРЖЕНЕ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
СВАРЕТЕ ЯЙЦАТА ЗА ОКОЛО 4-5 МИНУТИ.ПОДПРАВЕТЕ КАЙМАТА ПО ВАШ ВКУС,КАТО ДОБАВИТЕ СИТНО НАРЯЗАНИЯ ЗЕЛЕН ЛУК,И Я РАЗДЕЛЕТЕ НА 6 ЧАСТИ.ОБЕЛЕТЕ ЯЙЦАТА,РАЗСТЕЛЕТЕ КАЙМАТА НА ДЛАНТА СИ,СЛОЖЕТЕ ВАРЕНОТО ЯЙЦЕ В СРЕДАТА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") И ГО ОБВИЙТЕ В КАЙМАТА.НАПРАВЕТЕ ТАКА И С ОСТАНАЛИТЕ ЯЙЦА.ЗАГРЕЙТЕ ДОБРЕ ОЛИОТО И ЗАПЪРЖЕТЕ ПОЛУЧЕНИТЕ ТОПЧЕТА.ИЗВАДЕТЕ ГИ ВЪРХУ САЛФЕТКА,А ПРЕДИ СЕРВИРАНЕ ГИ НАРЕЖЕТЕ НА ФИЛИИ И СЕРВИРАЙТЕ СЪС ПОДХОДЯЩА САЛАТА.
ГОЛЯМА ВКУСОТИЙКА .