НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ЗА БЛАТА:
350 ГРАМА ОБИКНОВЕНИ БИСКВИТИ,250 ГРАМА МАСЛО,2-3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ВОДА.
ЗА КРЕМА :
20 Г.ЖЕЛАТИН,1 КОФИЧКА КИСЕЛО МЛЯКО 3,6 ПРОЦЕНТА,1 И 1/2 Ч.ЧАША ЗАХАР,50 Г.СУХА БЯЛА СМЕТАНА,2 БАНАНА,1 РУЛО ПО ВАШ ВКУС.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
БИСКВИТИТЕ СЕ НАТРОШАВАТ В БЛЕНДЕР НА ТРОХИ, КЪМ КОИТО СЕ ПРИБАВЯ ЛЕКО РАЗТОПЕНОТО МАСЛО И МАЛКО ВОДА.РАЗБЪРКВА СЕ ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕДНОРОДНА СМЕС,КОЯТО СЕ ПРИТИСКА С ПРЪСТИ КЪМ ДЪНОТО И СТЕНИТЕ НА ТАВА СЪС СВАЛЯЩИ СТЕНИ С ГОЛЕМИНА ОТ 26-28 СМ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").СЛАГАТЕ БЛАТА ДА СЕ ПЕЧЕ ЗА 10 МИНУТИ НА 200 ГРАДУСА.ПРИГОТВЯНЕТО НА КРЕМА.
ИЗСИПЕТЕ ЖЕЛАТИНА В ОКОЛО 120 МЛ.СТУДЕНА ВОДА,ИЗЧАКАЙТЕ ДА НАБЪБНЕ И ГО РАЗТВОРЕТЕ НА ВОДНА БАНЯ.РАЗБИЙТЕ КИСЕЛОТО МЛЯКО И ЗАХАРТА С МИКСЕР.
В ОТДЕЛНА КУПА РАЗТВОРЕТЕ СМЕТАНАТА В МАЛКО МЛЯКО ИЛИ ВОДА И Я СМЕСЕТЕ С КИСЕЛОТО МЛЯКО.КЪМ ТАЗИ СМЕС ДОБАВЕТЕ ЖЕЛАТИНА.РАЗБЪРКАЙТЕ,ДОКАТО СЕ ПОЛУЧИ ПУХКАВ КРЕМ.СЛЕД КАТО СТЕ ОПЕКЛИ И ОХЛАДИЛИ БИСКВИТЕНИЯ БЛАТ ГО ПЪЛНИТЕ С ЕДНА ТРЕТА ОТ КРЕМА .НАРЯЗВАТЕ РУЛОТО И ГО ПОДРЕЖДАТЕ ВЪРХУ КРЕМА КОИТО ПРЕДИ ТОВА СТЕ ОСТАВИЛИ МАЛКО ДА СТЕГНЕ ЗА 10-15 МИНУТИ В ХЛАДИЛНИКА.НАРЯЗВАТЕ БАНАНИТЕ НА КОЛЕЛЦА И ГИ ПОДРЕЖДАТЕ ВЪРХУ РУЛОТО (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ЗАЛИВАТЕ С ОСТАНАЛИЯ КРЕМ И УКРАСЯВАТЕ ПОЖЕЛАНИЕ.В МОЯ СЛУЧАЙ ,АЗ ЗАТОПЛИХ МАЛКО ТЕЧЕН ШОКОЛАД СЛОЖИХ ГО В НАЙЛОНЧЕ ОТРЯЗАХ ЪГЪЛЧЕТО И НАПРАВИХ КРЪГОВЕ ВЪРХУ ТОРТАТА .С КЛЕЧКА ИЛИ ДЪРВЕНО ШИШЧЕ НАПРАВИХ ШАРКА КАТО МИНАВАХ ПРЕЗ КРЪГОВЕТЕ ОТ СРЕДАТА НА ВЪН И СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО КАТО ПАЯЖИНА.
СТАВА СТРАХОТНА ТОРТАТА НА ВКУС .
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ЗА БЛАТА:
350 ГРАМА ОБИКНОВЕНИ БИСКВИТИ,250 ГРАМА МАСЛО,2-3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ВОДА.
ЗА КРЕМА :
20 Г.ЖЕЛАТИН,1 КОФИЧКА КИСЕЛО МЛЯКО 3,6 ПРОЦЕНТА,1 И 1/2 Ч.ЧАША ЗАХАР,50 Г.СУХА БЯЛА СМЕТАНА,2 БАНАНА,1 РУЛО ПО ВАШ ВКУС.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
БИСКВИТИТЕ СЕ НАТРОШАВАТ В БЛЕНДЕР НА ТРОХИ, КЪМ КОИТО СЕ ПРИБАВЯ ЛЕКО РАЗТОПЕНОТО МАСЛО И МАЛКО ВОДА.РАЗБЪРКВА СЕ ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕДНОРОДНА СМЕС,КОЯТО СЕ ПРИТИСКА С ПРЪСТИ КЪМ ДЪНОТО И СТЕНИТЕ НА ТАВА СЪС СВАЛЯЩИ СТЕНИ С ГОЛЕМИНА ОТ 26-28 СМ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").СЛАГАТЕ БЛАТА ДА СЕ ПЕЧЕ ЗА 10 МИНУТИ НА 200 ГРАДУСА.ПРИГОТВЯНЕТО НА КРЕМА.
ИЗСИПЕТЕ ЖЕЛАТИНА В ОКОЛО 120 МЛ.СТУДЕНА ВОДА,ИЗЧАКАЙТЕ ДА НАБЪБНЕ И ГО РАЗТВОРЕТЕ НА ВОДНА БАНЯ.РАЗБИЙТЕ КИСЕЛОТО МЛЯКО И ЗАХАРТА С МИКСЕР.
В ОТДЕЛНА КУПА РАЗТВОРЕТЕ СМЕТАНАТА В МАЛКО МЛЯКО ИЛИ ВОДА И Я СМЕСЕТЕ С КИСЕЛОТО МЛЯКО.КЪМ ТАЗИ СМЕС ДОБАВЕТЕ ЖЕЛАТИНА.РАЗБЪРКАЙТЕ,ДОКАТО СЕ ПОЛУЧИ ПУХКАВ КРЕМ.СЛЕД КАТО СТЕ ОПЕКЛИ И ОХЛАДИЛИ БИСКВИТЕНИЯ БЛАТ ГО ПЪЛНИТЕ С ЕДНА ТРЕТА ОТ КРЕМА .НАРЯЗВАТЕ РУЛОТО И ГО ПОДРЕЖДАТЕ ВЪРХУ КРЕМА КОИТО ПРЕДИ ТОВА СТЕ ОСТАВИЛИ МАЛКО ДА СТЕГНЕ ЗА 10-15 МИНУТИ В ХЛАДИЛНИКА.НАРЯЗВАТЕ БАНАНИТЕ НА КОЛЕЛЦА И ГИ ПОДРЕЖДАТЕ ВЪРХУ РУЛОТО (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ЗАЛИВАТЕ С ОСТАНАЛИЯ КРЕМ И УКРАСЯВАТЕ ПОЖЕЛАНИЕ.В МОЯ СЛУЧАЙ ,АЗ ЗАТОПЛИХ МАЛКО ТЕЧЕН ШОКОЛАД СЛОЖИХ ГО В НАЙЛОНЧЕ ОТРЯЗАХ ЪГЪЛЧЕТО И НАПРАВИХ КРЪГОВЕ ВЪРХУ ТОРТАТА .С КЛЕЧКА ИЛИ ДЪРВЕНО ШИШЧЕ НАПРАВИХ ШАРКА КАТО МИНАВАХ ПРЕЗ КРЪГОВЕТЕ ОТ СРЕДАТА НА ВЪН И СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО КАТО ПАЯЖИНА.
СТАВА СТРАХОТНА ТОРТАТА НА ВКУС .