НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
300 ГР ГЪБИ,1 ГЛАВА КРОМИД,2 СВАРЕНИ КАРТОФА,1 ФИЛИЙКА ХЛЯБ,1/2 ЧАЕНА ЧАША ПРЯСНО МЛЯКО,3 ЯЙЦА,ГАЛЕТА ЗА ПАНИРАНЕ,СОЛ НА ВКУС,2-3 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ХЛЯБА СЕ НАКИСВА В МЛЯКОТО,ГЪБИТЕ СЕ НАРЯЗВАТ НА СИТНО.ДОБАВЯТ СЕ НАСТЪРГАНИТЕ КАРТОФИ,ЛУК,ОТЦЕДЕНИЯ ХЛЯБ И ТРИТЕ ЖЪЛТЪКА.СЛАГА СЕ ПРЕСОВАНИЯ ЧЕСЪН,СОЛ НА ВКУС И СЕ ОМЕСВА ДОБРЕ.ОФОРМЯТ СЕ НЕГОЛЕМИ ТОПКИ, (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") ОВАЛВАТ СЕ В ГАЛЕТА,ПОТАПЯТ СЕ В БЕЛТЪК И СЕ ИЗПЪРЖВАТ В ГОРЕЩО ОЛИО.
МЕШЕНКИТЕ СТАВАТ СТРАХОТНИ НА ВКУС И АРОМАТ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
300 ГР ГЪБИ,1 ГЛАВА КРОМИД,2 СВАРЕНИ КАРТОФА,1 ФИЛИЙКА ХЛЯБ,1/2 ЧАЕНА ЧАША ПРЯСНО МЛЯКО,3 ЯЙЦА,ГАЛЕТА ЗА ПАНИРАНЕ,СОЛ НА ВКУС,2-3 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ХЛЯБА СЕ НАКИСВА В МЛЯКОТО,ГЪБИТЕ СЕ НАРЯЗВАТ НА СИТНО.ДОБАВЯТ СЕ НАСТЪРГАНИТЕ КАРТОФИ,ЛУК,ОТЦЕДЕНИЯ ХЛЯБ И ТРИТЕ ЖЪЛТЪКА.СЛАГА СЕ ПРЕСОВАНИЯ ЧЕСЪН,СОЛ НА ВКУС И СЕ ОМЕСВА ДОБРЕ.ОФОРМЯТ СЕ НЕГОЛЕМИ ТОПКИ, (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") ОВАЛВАТ СЕ В ГАЛЕТА,ПОТАПЯТ СЕ В БЕЛТЪК И СЕ ИЗПЪРЖВАТ В ГОРЕЩО ОЛИО.
МЕШЕНКИТЕ СТАВАТ СТРАХОТНИ НА ВКУС И АРОМАТ.