* 1 кг картофи
* 300-400 колбас по избор
* около 200 г сирене
* 3-5 бр. яйца
* чубрица, сол
* олио
Обелените картофи се нарязват на кубчета или филийки. Поставят се в тава и се поръсват със сол и чубрица и се разбъркват. Добавя се малко вода и олио и се пекат. Като се зачервят, отгоре се нарежда нарязания колбас и натрошеното сирене. Запича се за около 10-15 минути. Залива се с леко разбитите яйца. Отново се запича докато се зачерви.
Поднася се със салата или туршия - според сезона.
* 1 кг картофи
* 300-400 колбас по избор
* около 200 г сирене
* 3-5 бр. яйца
* чубрица, сол
* олио
Обелените картофи се нарязват на кубчета или филийки. Поставят се в тава и се поръсват със сол и чубрица и се разбъркват. Добавя се малко вода и олио и се пекат. Като се зачервят, отгоре се нарежда нарязания колбас и натрошеното сирене. Запича се за около 10-15 минути. Залива се с леко разбитите яйца. Отново се запича докато се зачерви.
Поднася се със салата или туршия - според сезона.