* свинско или пилешко месо, обезкостено и нарязано на малки кубчета
* едра сол
* черен пипер
* риган
* подправка за пилешко по избор (ако се прави с пилешко)
* зехтин
* лимон
Месото предварително се осолява с подправките и се потапя в зехтин, объркан с лимонов сок. Кубчетата месо се набождат на дървени клечки (шишчета). Пекат се на жар или на скара.
Количеството на месото зависи от това колко броя искате да направите - от 1 кг месо излизат около 15 бр. На едно шишче се нареждат 5-6 кубчета месо, като края се оставя свободен, за да можем да го държим
* свинско или пилешко месо, обезкостено и нарязано на малки кубчета
* едра сол
* черен пипер
* риган
* подправка за пилешко по избор (ако се прави с пилешко)
* зехтин
* лимон
Месото предварително се осолява с подправките и се потапя в зехтин, объркан с лимонов сок. Кубчетата месо се набождат на дървени клечки (шишчета). Пекат се на жар или на скара.
Количеството на месото зависи от това колко броя искате да направите - от 1 кг месо излизат около 15 бр. На едно шишче се нареждат 5-6 кубчета месо, като края се оставя свободен, за да можем да го държим