1 пиле
500 г готово тесто
150 г масло
3-4 скилидки чесън
1 ч.л. розмарин
1 лимон
черен пипер
сол
олио
Начин на приготвяне:
Изчистеното и измито пиле се натрива отвътре и отвън със счукан чесън, розмарин и сол. Лимона се разрязва на четири и се слага във вътрешността на пилето. Тестото се разточва и се обвива пилето, поставя се в тавичка намазана с мазнина. Печем на умерена фурна около 1 час.
1 пиле
500 г готово тесто
150 г масло
3-4 скилидки чесън
1 ч.л. розмарин
1 лимон
черен пипер
сол
олио
Начин на приготвяне:
Изчистеното и измито пиле се натрива отвътре и отвън със счукан чесън, розмарин и сол. Лимона се разрязва на четири и се слага във вътрешността на пилето. Тестото се разточва и се обвива пилето, поставя се в тавичка намазана с мазнина. Печем на умерена фурна около 1 час.