500 гр. кайма
100 гр. кашкавал
50 мл. прясно мляко
черен пипер
чесън на прах
1 с.л. универсална подправка "Маги"
за панировка:
галета
2яйца
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Всичко се смесва, като кашкавалът се настъргва. Сместа се оставя да престои около 1 час. След това се панират и се пържат в горещо олио.
500 гр. кайма
100 гр. кашкавал
50 мл. прясно мляко
черен пипер
чесън на прах
1 с.л. универсална подправка "Маги"
за панировка:
галета
2яйца
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Всичко се смесва, като кашкавалът се настъргва. Сместа се оставя да престои около 1 час. След това се панират и се пържат в горещо олио.