-
Начин на приготвяне
- Във вряща вода слагаме дафинов лист, джинджифил, кориандър, кора от лимон, сок от лимон, сол и черен пипер.
- Рибата посоляваме, поръсваме с черен пипер, сипваме малко зехтин и я поставяме на водна пара над водата с подправките за 8-10 мин.
- Начин на приготвяне на соса: Почистваме и нарязваме праз, гъби и чесън. Запържваме ги в зехтин на тих огън и добавяме див лук, копър и магданоз. Овкусяваме със сол и черен пипер. По желание може да добавим малко кора от лимон.
- Начин на приготвяне лимоново масло: Смесваме лимонов сок, лимонова кора, пресен лук, масло, копър.
- Сервираме соса, отгоре рибата и гарнираме с лимоново масло.
Начин на приготвяне
- Във вряща вода слагаме дафинов лист, джинджифил, кориандър, кора от лимон, сок от лимон, сол и черен пипер.
- Рибата посоляваме, поръсваме с черен пипер, сипваме малко зехтин и я поставяме на водна пара над водата с подправките за 8-10 мин.
- Начин на приготвяне на соса: Почистваме и нарязваме праз, гъби и чесън. Запържваме ги в зехтин на тих огън и добавяме див лук, копър и магданоз. Овкусяваме със сол и черен пипер. По желание може да добавим малко кора от лимон.
- Начин на приготвяне лимоново масло: Смесваме лимонов сок, лимонова кора, пресен лук, масло, копър.
- Сервираме соса, отгоре рибата и гарнираме с лимоново масло.