-
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме пъстървите.
- Правим смес от орехите, ситно нарязаните лук и копър, натрошеното топено сирене, солта и подправките.
- Печем пъстървите, първо покрити с фолио "Fino", а после допичаме без него до получаване на хрупкава коричка.
- Поднасяме топла, с гарнитура по желание (зелена салата, задушени зеленчуци или печени картофки
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме пъстървите.
- Правим смес от орехите, ситно нарязаните лук и копър, натрошеното топено сирене, солта и подправките.
- Печем пъстървите, първо покрити с фолио "Fino", а после допичаме без него до получаване на хрупкава коричка.
- Поднасяме топла, с гарнитура по желание (зелена салата, задушени зеленчуци или печени картофки