Необходими продукти
Една тарелка патешки крилца
2 глави кромид лук
3-4 скилидки чесън
4-5 картофа
2 моркова
2 с.л. кетчуп или доматен сос
1 с.л. олио
Подправки: сол, черен пипер, червен пипер
Начин на приготвяне
Измиваме добре крилцата, нарязваме картофите, лука и морковите. Поставяме всички продукти в гювеча добавяме подправките, чесъна, кетчупа и олиото. Добавяме вода (ако искате да има повече сос . Аз лично много обичам сос-а, така че доливам вода до горе). Поставяме гювеча в студена фурна печем на 200 градуса до готовност.
Необходими продукти
Една тарелка патешки крилца
2 глави кромид лук
3-4 скилидки чесън
4-5 картофа
2 моркова
2 с.л. кетчуп или доматен сос
1 с.л. олио
Подправки: сол, черен пипер, червен пипер
Начин на приготвяне
Измиваме добре крилцата, нарязваме картофите, лука и морковите. Поставяме всички продукти в гювеча добавяме подправките, чесъна, кетчупа и олиото. Добавяме вода (ако искате да има повече сос . Аз лично много обичам сос-а, така че доливам вода до горе). Поставяме гювеча в студена фурна печем на 200 градуса до готовност.