Продукти:
300 гр. агнешко месо с мазнината
1 ч.ч ориз
50 мл. Доматено пюре
Магданоз
Ч връзка пресен лук
Черен пипер
1 дафинов лист
Девесил
Сол
Начин на приготвяне:
Нарежете месото и го варете около 45мин. Заедно с дафиновия лист и черния пипер. След това добавете доматеното пюре, нарязания на ситно пресен лук ,ориза и девесила. Варете още около10 мин. Сервирайте чорбата със нарязан пресен магданоз.
Продукти:
300 гр. агнешко месо с мазнината
1 ч.ч ориз
50 мл. Доматено пюре
Магданоз
Ч връзка пресен лук
Черен пипер
1 дафинов лист
Девесил
Сол
Начин на приготвяне:
Нарежете месото и го варете около 45мин. Заедно с дафиновия лист и черния пипер. След това добавете доматеното пюре, нарязания на ситно пресен лук ,ориза и девесила. Варете още около10 мин. Сервирайте чорбата със нарязан пресен магданоз.