2 кг агнешко месо
1 връзка девесил
1 връзка джоджен
Олио и масло
Сол
червен пипер
черен пипер
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Нарязваме агнешкото месо на порции и посоляваме. В купа объркваме олио, червен пипер и черен пипер. Всяка осолена порция овалваме в сместа.В подходяща тава за печене слагаме девесил, джоджен. Върху него подреждаме порциите агнешко. След това наливаме вода до половината на месото в тавата. Над поставените в тавата порции слагаме стръкове девисил. С алуминиево фолио закриваме тавата и печем на фурна около 3 часа. Преди да се извади от фурната месото махаме фолиото и мажем обилно с масло, за да образува хубава коричка.
2 кг агнешко месо
1 връзка девесил
1 връзка джоджен
Олио и масло
Сол
червен пипер
черен пипер
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Нарязваме агнешкото месо на порции и посоляваме. В купа объркваме олио, червен пипер и черен пипер. Всяка осолена порция овалваме в сместа.В подходяща тава за печене слагаме девесил, джоджен. Върху него подреждаме порциите агнешко. След това наливаме вода до половината на месото в тавата. Над поставените в тавата порции слагаме стръкове девисил. С алуминиево фолио закриваме тавата и печем на фурна около 3 часа. Преди да се извади от фурната месото махаме фолиото и мажем обилно с масло, за да образува хубава коричка.