-
продукти:
- кремвирш -3бр.
- яйца-3 бр.
- сирене-250гр..
- домати-2бр.
- лук-1глава
- масло-30гр.
- кашкавал-100гр.
- магданоз
-
Приготвяне на сирене с кремвирш в гювече
Разтопява се маслото и се разпределя в гювечетата.
На дъното на всяко гювече поставяме кръгче от домата.
Нарязваме всеки кремвирш на три парчета и запичаме на тиган след което поставеме по 3 парчета (по 1 бр. кремвирш)
върху доматите.Яицата се разбиват заедно със сиренето (предварително натрошено),лука (нарязан на ситно) и магданоза,след което заливаме кремвиршите.
Поставяма резен домат и настъргания кашкавал.Печем при висока температура.
продукти:
- кремвирш -3бр.
- яйца-3 бр.
- сирене-250гр..
- домати-2бр.
- лук-1глава
- масло-30гр.
- кашкавал-100гр.
- магданоз
-
Приготвяне на сирене с кремвирш в гювече
Разтопява се маслото и се разпределя в гювечетата.
На дъното на всяко гювече поставяме кръгче от домата.
Нарязваме всеки кремвирш на три парчета и запичаме на тиган след което поставеме по 3 парчета (по 1 бр. кремвирш)
върху доматите.Яицата се разбиват заедно със сиренето (предварително натрошено),лука (нарязан на ситно) и магданоза,след което заливаме кремвиршите.
Поставяма резен домат и настъргания кашкавал.Печем при висока температура.