250гр.-филе от риба
2-супени лъжици брашно
1-белтък
1-супена лъжица олио
сол
лют пипер
Мариноване:
2-супени лъжици соев сос
2-супени лъжици алкохол(силен)
Подготовка:
Филето се измива и нарязва на парчета.Маринова се 30мин.
Приготвяне:
От белтъка,брашното и олиото се приготвя смес за паниране.
Парчетата пиба се овалват в нея и се пържат,в обилно силно
сгорещено олио.Преди поднасяне се поръсва с лютивия пипер.
250гр.-филе от риба
2-супени лъжици брашно
1-белтък
1-супена лъжица олио
сол
лют пипер
Мариноване:
2-супени лъжици соев сос
2-супени лъжици алкохол(силен)
Подготовка:
Филето се измива и нарязва на парчета.Маринова се 30мин.
Приготвяне:
От белтъка,брашното и олиото се приготвя смес за паниране.
Парчетата пиба се овалват в нея и се пържат,в обилно силно
сгорещено олио.Преди поднасяне се поръсва с лютивия пипер.