Продукти за 2 порции:
300гр.свински черен дроб
60гр.сланина (ситно нарязана)
10 скилитки чесън
20гр. мас
20гр галета
сол
Начин на приготвяне:
Дробът се сварява и нарязва на дълги тънки парчета,които се запържват леко.Подправят се със счукания заедно със сланината и солта чесеън,посипват се с галета и се запичат в фурната.
Продукти за 2 порции:
300гр.свински черен дроб
60гр.сланина (ситно нарязана)
10 скилитки чесън
20гр. мас
20гр галета
сол
Начин на приготвяне:
Дробът се сварява и нарязва на дълги тънки парчета,които се запържват леко.Подправят се със счукания заедно със сланината и солта чесеън,посипват се с галета и се запичат в фурната.