НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ ЗА 3 ГЮВЕЧЕТА:
ОКОЛО 300 ГРАМА СИРЕНЕ,6 БРОЯ ПЕЧЕНИ ЧУШКИ ,3 ЯЙЦА,ОКОЛО 150 ГРАМА НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ,ОКОЛО 250 МЛ ДОМАТЕНО ПЮРЕ,3-4 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ РАЗТОПЕНО МАСЛО,МАГДАНОЗ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
СЛОЖЕТЕ ПО ЕДНА ЧУШКА НА ДЪНОТО НА ВСЯКО ГЮВЕЧЕ,ЗАЛЕЙТЕ С ДОМАТЕНОТО ПЮРЕ.ПОСЛЕ СЛОЖЕТЕ ВТОРА ЧУШКА И ЗАВЪРШЕТЕ С ПЛОЧКА СИРЕНЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ПОРЪСЕТЕ С РАЗТОПЕНОТО МАСЛО ВСЯКО ГЮВЕЧЕ.ПОХЛУПЕТЕ С КАПАЦИТЕ И ПЕЧЕТЕ НА УМЕРЕНА ФУРНА 30 МИНУТИ.МАХНЕТЕ КАПАЧЕТАТА,ЧУКНЕТЕ ПО ЕДНО ЯЙЦЕ И ВЪРНЕТЕ ГЮВЕЧЕТАТА ВЪВ ФУРНАТА КОЛКОТО ДА СЕ СТЕГНАТ ЯЙЦАТА.ПОДНЕСЕТЕ ГИ ВЕДНАГА,ПОРЪСЕНИ С НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ И ПОЖЕЛАНИЕ СИТНО НАРЯЗАН МАГДАНОЗ.
СТРАХОТНИ НА ВКУС И МНОГО ЛЕСНИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ ЗА 3 ГЮВЕЧЕТА:
ОКОЛО 300 ГРАМА СИРЕНЕ,6 БРОЯ ПЕЧЕНИ ЧУШКИ ,3 ЯЙЦА,ОКОЛО 150 ГРАМА НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ,ОКОЛО 250 МЛ ДОМАТЕНО ПЮРЕ,3-4 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ РАЗТОПЕНО МАСЛО,МАГДАНОЗ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
СЛОЖЕТЕ ПО ЕДНА ЧУШКА НА ДЪНОТО НА ВСЯКО ГЮВЕЧЕ,ЗАЛЕЙТЕ С ДОМАТЕНОТО ПЮРЕ.ПОСЛЕ СЛОЖЕТЕ ВТОРА ЧУШКА И ЗАВЪРШЕТЕ С ПЛОЧКА СИРЕНЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ПОРЪСЕТЕ С РАЗТОПЕНОТО МАСЛО ВСЯКО ГЮВЕЧЕ.ПОХЛУПЕТЕ С КАПАЦИТЕ И ПЕЧЕТЕ НА УМЕРЕНА ФУРНА 30 МИНУТИ.МАХНЕТЕ КАПАЧЕТАТА,ЧУКНЕТЕ ПО ЕДНО ЯЙЦЕ И ВЪРНЕТЕ ГЮВЕЧЕТАТА ВЪВ ФУРНАТА КОЛКОТО ДА СЕ СТЕГНАТ ЯЙЦАТА.ПОДНЕСЕТЕ ГИ ВЕДНАГА,ПОРЪСЕНИ С НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ И ПОЖЕЛАНИЕ СИТНО НАРЯЗАН МАГДАНОЗ.
СТРАХОТНИ НА ВКУС И МНОГО ЛЕСНИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ.