НЕОБХДИМИ ПРОДУКТИ:1 ПИЛЕ,250 ГР.ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА,1 СУП .ЛЪЖ.КРАВЕ МАСЛО,1 Ч.ЧАША БЯЛО ВИНО,2-3 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН,100 ГР.ПУШЕНО ИЛИ ТОПЕНО СИРЕНЕ,СОЛ НА ВКУС.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:В ТЕНДЖЕРА ОТ ЙЕНСКО СТЪКЛО,НАМАЗАНО С МАСЛО,СЕ СЛАГА НАРЯЗАНОТО И ОСОЛЕНО ПИЛЕ.ВЪРХУ НЕГО СЕ НАРЕЖДА ПУШЕНОТО СИРЕНЕ НАРЯЗАНО НА КОЛЕЛЦА.ЗАЛИВА СЕ СЪС СМЕС ОТ БЯЛО ВИНО.СМЕТАНА,СЧУКАНИЯ ЧЕСЪН.ПЕЧЕ СЕ В УМЕРЕНА ФУРНА ОКОЛО 45-50 МИНУТИ.СЕРВИРА СЕ С ГАРНИТУРА ОТ СВАРЕН ОРИЗ ИЛИ КАКТО В МОЯ СЛУЧАЙ КАРТОФЕНО ПЮРЕ.МЛЕЧНОТО ПИЛЕНЦЕ СТАВА МНОГО ВКУСНО И С МНОГО ПРИЯТЕН И АРОМАТЕН МЛЕЧЕН СОС.ПРОБВАЙТЕ ГО ,НЯМА ДА СБЪРКАТЕ.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО
НЕОБХДИМИ ПРОДУКТИ:1 ПИЛЕ,250 ГР.ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА,1 СУП .ЛЪЖ.КРАВЕ МАСЛО,1 Ч.ЧАША БЯЛО ВИНО,2-3 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН,100 ГР.ПУШЕНО ИЛИ ТОПЕНО СИРЕНЕ,СОЛ НА ВКУС.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:В ТЕНДЖЕРА ОТ ЙЕНСКО СТЪКЛО,НАМАЗАНО С МАСЛО,СЕ СЛАГА НАРЯЗАНОТО И ОСОЛЕНО ПИЛЕ.ВЪРХУ НЕГО СЕ НАРЕЖДА ПУШЕНОТО СИРЕНЕ НАРЯЗАНО НА КОЛЕЛЦА.ЗАЛИВА СЕ СЪС СМЕС ОТ БЯЛО ВИНО.СМЕТАНА,СЧУКАНИЯ ЧЕСЪН.ПЕЧЕ СЕ В УМЕРЕНА ФУРНА ОКОЛО 45-50 МИНУТИ.СЕРВИРА СЕ С ГАРНИТУРА ОТ СВАРЕН ОРИЗ ИЛИ КАКТО В МОЯ СЛУЧАЙ КАРТОФЕНО ПЮРЕ.МЛЕЧНОТО ПИЛЕНЦЕ СТАВА МНОГО ВКУСНО И С МНОГО ПРИЯТЕН И АРОМАТЕН МЛЕЧЕН СОС.ПРОБВАЙТЕ ГО ,НЯМА ДА СБЪРКАТЕ.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО