Представено от

Потребители: 0 фен(а)

Споделяния ?

0

Кликвания ?

0

Трафик ?

0%

Етикети

Други блогове

  • 22 Dec 2016
    Главното предназначение на вертобраните е защитата от въздействието на атмосферните условия, особено от вода и вятър. Замърсените прозорци се отразяват неблагоприятно не само на перфектния външен вид на автомобила, но и на това, че се възпрепятства достъпа до случващото се на пътя и „мъртвите зони“ в страничните огледала се увеличават. По този повод поставянето на ветробрани на прозорците осигурява необходимата безопасност. Когато прозореца е отворен ветробраните помагат за нормалната циркулация на въздуха в купето на автомобила. Ако се запотят стъклата в дъждовно време отново те ще помогнат – при открехване на прозореца водата няма да успее да влезе вътре. Особено практични в лошо време са ако свалите огледалата до долната позиция на ветробраните. Въздушната струя ще освежи въздуха в купето и ще намали образувалото се изпотяване.  При закупуване на продукти от нашия онлайн магазин, вие ще осигурите на автомобила ви сигурни и модерни ветробрани. Практичният и естетическия им вид ще ви изненада. Със съдействието на нашата помощ вие ще успеете да придадете перфектния външен вид на автомобила и ще можете да засилите ефекта, които желаете да постигнете. Много оригинално и модерно би изглеждало съчетаването на ветробрани и дефлектори на предния капак. Предложените от нас ветробрани са на полската фирма Неко. Те са ефектни, досегаеми и лесни средства, създадени да защитават автомобила ви. Изберете ветробраните, които ще подчертаят красотата на вашия автомобил. TuningMyStile, от своя страна, гарантира за високото качество на предлагания асортимент.  Вие имате възможност да изберете най-точния ветробран, пасващ идеално с детайлите на купето, като разгледате нашия каталог.   За да монтирате ветробраните, не се искат специални умения. Те се поставят в прозоречния отвор, след като предварително сте смъкнали стъклата на превозното средство. След това към всеки ветробран се слага планка, която може да я намерите в комплекта. Тя поддържа по-здраво ветробрана към рамката на вратата. Ветробраните на полската фирма Неко са най-търсените авточасти, поради висококачествената им изработка. Те са направени от нечуплива и устойчива на удари пластмаса. Точният дизайн и очертание на ветробраните е съгласувано със специфичните форми на всяко превозно средство. Предимства от поставянето на ветробрани: Защитават от дъжда Ограничават шума от вятъра Осигуряват по-добра циркулация на въздуха Възпрепятстват изпотяването на стъклата Защитават от влизане на насекоми в превозното средство
    1202 Публикувано от Ивета Борисова
  • 12 Jan 2017
    Какво ни предложиха на тунинг изложението Sema 2016   Тунинг изложението SEMA, което се състоя в Лас Вегас ни представи едно грандиозно шоу. Тунинг компаниите показаха своите забележителни проекти и успяха да привлекат погледите на публиката, като успяха да докажат, че външния вид никога не е достатъчно агресивен и че винаги има какво още да се желае, за да се достигне до един настина мощен автомобил. В следващите редове може да се запознаете с една не малка част от зверовете, които ни представиха на SEMA: Gumout Toyota GT4586  The Gumout GT4586 е „огнедишащ“ дрифтинг автомобил, който е 50 % ToyataGT4586 и 50% Ferrari 458 Italia. С впечатляващия италиански двигател 4.5 V8 с 570 к.с. се дава възможност да се развие 9000 об./мин.  В случай, че всичко това не ви е впечатлилоще направим едно кратко уточнение, че италианската машина е монтирана в предната част на японското купе и изпускателните тръби стърчат от предната броня и а пък изпускателните тръби стър4ът от предната броня и мятат на воля огън и жупел. Jeep CJ66 Concept Предполагаме, че на всеки е ясно, че на това изложение винаги присъства някой тунингован екземпляр на Jeep. Този модифициран модел пристига от гаража на Mopar и неоспоримо е един от най-уникалните, който са правили някога. Concept е съвкупност от обичайното за Jeep излъчване и авточасти от различни генерации на фирмата - рамата от Wrangler TJ, купето на CJ от 1966 и части от настоящия Wrangler. Хубавото е, че от компанията не са пренаситили с модификации джипа и той може да се вихри на тежките офроуд терени. Project Underdog Ford Maverick Необичайната поява Ford Maverick на SEMA е доказателство, че на света съществуват хора, които биха прекарали часове наред по неговото модифициране. Сунг Канг известен с участието си в „Бързи и яростни“ доказа, че под капака на Maverick се крие голям потенциал. Моделът е основан на американския звяр, но е смесен и с някои японски дрифт части, допълнени със съвременна технология. Все пак под капака нямаше как да намерите 2.3 литров 4-цилиндров двигател. Chevy Camaro Turbo AutoX Concept Главеният акцент на изложението на SEMA винаги е бил върху умопомрачителните модифицирани американски V8 двигатели. Забележителните механични компресори и многото литри работен обем винаги са били обект на интерес на посетителите. Chevrolet Camaro AutoX върви обаче по друг път. Акцентът тук е насочен към онези, които държат на европейското схващане за динамика, управление и поведение на пътя. За тази цел камарото е оборудвано със спортно окачване, 2.0- литров турбо двивигате и за любители на фотографията и няколко стойки за GoPro камера.   В следващата статия може да се запознаете с още от тунингованите автомобили представени на изложението SEMA 2016. (можете да я прочетете тук)
    1140 Публикувано от Ивета Борисова
Здраве Видяно 1 024 пъти Apr 21, 2017
Защо да изберете био продукти

 

Какво всъщност представлява БИО?

Био продуктите са онези продукти, които изискват издаването на сертификат. То е направлявано от европейското законодателство и се извършва от лицензираните органи.  Био продуктите се отглеждат в естествена среда без да се използват синтетични материали, като например пестицидите и торовете. Земята върху която се засаждат био продуктите трябва да е чиста от всякакви химични вещества поне за период от три години. Животните, които произвеждат био продукти, като например яйца и мляко, също трябва да се хранят с продукция от био земеделието.

Защо да изберете биологични продукти?

Когато консумирате биологични продукти вие ограничавате притока на химикали, генно-модифицирани организми във вашето тяло. По този начин ще понижите стреса, които се сформира върху главните органи при преработването на токсини. Биологичните продукти съдържат в себе си много повече хранителни вещества като например антиоксиданти, витамини и минерали. По този начин вие приемате повече положителни вещества и се чувствате по жизнени. Проучванията показват, че биологичните продукти притежават по-добър вкус от конвенционалните. Освен горе посочените преимущества био продуктите понижават разнасянето на заболявания като рак, сърдечно-съдови заболявания и детска хипер активност.

Био продуктите по-добри ли са за околната среда?

Био земеделието понижава значително количеството на парниковите газове в атмосферата и обогатява качествата на водата и въздуха. Редуцира количествата на отпадъците и ерозията на почвата. Био земеделието спомага за увеличаването на многообразието от животински и растителни видове.

Защо закупуването на био продукти ни излиза по-скъпо?

Главната причина е изразходването на повече разходи. При производството на био продуктите се използва повече ръчен труд и механични обработки. Изисква се издаването на сертификат, което увеличава разходите. Продукцията на био продукти е по-малка, добиваните и обработени количества са малки, което оскъпява обработката и дистрибуцията.

Защо да закупите био козметика?

Проучванията показват, че шейсет процента от козметиката, която нанасяме върху тялото се  поглъща от него. Именно заради тази причина е желателно да се употребява козметика, която изключва използването на изкуствени добавки, парабени и изкуствени минерални торове. При преработката на материалите не се използват йонизиращи лъчения. Всички консерванти са подменени с етерични масла, смоли и восъци. Био козметиката не се съдържа изкуствени оцветители и парфюми.