-
![](http://kulinaria.bg/assets/design/photo_credit_sticker.png)
Начин на приготвяне
- От меда, соевият сос, солта и черният пипер правим марината. Мариноваме сьомгата и я оставяме да престои в нея поне 30 минути.
- През това време обелваме и нарязваме лука, посоляваме го и го нареждаме в намаслена йена тавичка.
- Върху него нареждаме сьомгата и я поливаме със зехтина.
- Печем около 40 минути, на 180 градуса.
![](http://kulinaria.bg/assets/design/photo_credit_sticker.png)
Начин на приготвяне
- От меда, соевият сос, солта и черният пипер правим марината. Мариноваме сьомгата и я оставяме да престои в нея поне 30 минути.
- През това време обелваме и нарязваме лука, посоляваме го и го нареждаме в намаслена йена тавичка.
- Върху него нареждаме сьомгата и я поливаме със зехтина.
- Печем около 40 минути, на 180 градуса.