Новини

Последни новини

Малки тайни! Как да изправяте косата си без преса

Разбира се, това е една от мечтите на жените. Освен перфектния мъж, яденето без да пълнеем и т.н. И също както изброените, правата коса, без намесата...

Разбира се, това е една от мечтите на жените. Освен перфектния мъж, яденето без да пълнеем и т.н. И също както изброените, правата коса, без намесата на преса, ви се струва абсолютно невъзможно, нали?

Постигането на желания ефект обикновено означава много продукти за коса и да бъдем въоръжени с преса или сешоар поне половин час. Със следващите съвети, които ще ви дадем ще изправяте косата си без никаква топлина. Предупреждаваме, обаче, че е възможно да няма ефект върху много къдрава коса. Ако търсите безвреден начин да изправяте косата си, прочетете следващите 6 съвета:

  1. Започнете с правилния шампоан и балсам

    Много е важно да използваме правилните продукти за коса. След като измиете косата си, оставете я влажна и нанесете изглаждащ крем или някакво масло за коса.

  2. Използвайте супер абсорбираща хавлия за косата си

    Тъй като на косата са ѝ нужни няколко часа да изсъхне, използвайте супер абсорбираща кърпа, за да я подсушите. Попивайте косата внимателно, без да търкате прекалено много.

  3. Не спирайте да разресвате косата си, докато не изсъхне

    Започнете да я разресвате докато е още мокра. След всяко минаване на гребена, издърпвайте косата с ръце, за да премахнете водата. За да изправите косата си напълно, може да сложите серум, който да изправи краищата.

Останалите съвети можете да видите на страницата Jenite.bg.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания