Новини

Последни новини

Съюзниците на Русия от Организацията на Договора за колективна сигурност не искат да пращат войски в Сирия

 Миротворческият процес в Сирия, в който участват Русия, Турция и Иран, се среща с определени трудности, предава Независимая газета. За Русия те се изразяват в това, че от участие в този процес се отказват съюзниците й от Организацията на Договора за колективна сигурност, а именно Киргизстан и Казахстан.Председателят на Комитета по отбрана към руската Дума, Владимир Шаманов заяви, че Москва води преговори с властите в Бишкек и Астана, за евентуалната им намеса в Сирия.Същата информация дава и представителят на турския президент на преговорите за Сирия, Ибрахим Калин. Тази информация бе опровергана от лидера на Киргизстан Алмазбек Атамбаев, както и от министъра на казахстанското Министерство на външните работи Кайрат Абдрахманов. Президентът Атамбаев заяви, че изпращането на киргизки военни в Сирия „не е проста работа“.

 Миротворческият процес в Сирия, в който участват Русия, Турция и Иран, се среща с определени трудности, предава Независимая газета. За Русия те се изразяват в това, че от участие в този процес се отказват съюзниците й от Организацията на Договора за колективна сигурност, а именно Киргизстан и Казахстан.
Председателят на Комитета по отбрана към руската Дума, Владимир Шаманов заяви, че Москва води преговори с властите в Бишкек и Астана, за евентуалната им намеса в Сирия.
Същата информация дава и представителят на турския президент на преговорите за Сирия, Ибрахим Калин. 
Тази информация бе опровергана от лидера на Киргизстан Алмазбек Атамбаев, както и от министъра на казахстанското Министерство на външните работи Кайрат Абдрахманов. 
Президентът Атамбаев заяви, че изпращането на киргизки военни в Сирия „не е проста работа“.

Към статията няма коментари. Напишете първия.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания