Новини

Последни новини

TIME: СКЪПИ ПЕНТАГОН! (ПОСЛАНИЕ ОТ РУСИЯ)

 Пишем ти, за да съобщим за промените в правилата за участието на нашите въоръжени сили в сирийския конфликт. Всички летателни апарати, принадлежащи на международната коалиция, които се окажат западно от река Ефрат, ще бъдат проследявани от руските средства за ПВО в небето и на земята, а и ще се разглеждат в качеството на мишени. Ако пресечете Ефрат – ние си оставяме правото да сваляме вашите самолети. Освен това, ще прекратим по-нататъшните комуникации по военната координация. Приятен ден! Министерство на отбраната на Руската Федерация” Така всъщност изглеждаше рязкото съобщение от Москва след като САЩ на 18 юни свалиха сирийския военен самолет, пише Иън Бремер за Time . Това едва ли може да се нарекат нови американо-руски отношения, които, според техните думи, искат президентите Тръмп и Путин. Какво се случва? “Помагайки на правителството на Асад в Сирия и ползвайки се с подкрепата на Иран, Русия установи военно господство в Сирия. Сега въпросът е в следното: каква част от страната Русия ще може да върне на Асад. Американските длъжности лица, особено в Пентагона, искат да минимизират завоеванията на Асад и неговите политически лостове, за да постигнат резултат, който да създаде голям баланс в страната и да лиши Русия от доминиращата роля в Сирия в бъдеще”, се казва в статията. “Руснаците едва ли ли ще свалят самолет на САЩ. Путин е агресиван, но не е глупав, пише авторът. Но той ще продължи за търси начини да подронва интересите на САЩ винаги и навсякъде, а особено – ако играе ролята на “силния човек” в навечерието на изборите в Русия през 2018 г. Тук се таи реалната опасност от по-нататъшно нарастване на конфронтацията в отношенията между САЩ и Русия. И независимо от всички усилия, Тръмп тук не може да направи нищо”, завършва статията. News Front

 Пишем ти, за да съобщим за промените в правилата за участието на нашите въоръжени сили в сирийския конфликт.

Всички летателни апарати, принадлежащи на международната коалиция, които се окажат западно от река Ефрат, ще бъдат проследявани от руските средства за ПВО в небето и на земята, а и ще се разглеждат в качеството на мишени.

Ако пресечете Ефрат – ние си оставяме правото да сваляме вашите самолети.

Освен това, ще прекратим по-нататъшните комуникации по военната координация.

Приятен ден!

Министерство на отбраната на Руската Федерация”

Така всъщност изглеждаше рязкото съобщение от Москва след като САЩ на 18 юни свалиха сирийския военен самолет, пише Иън Бремер за Time .

Това едва ли може да се нарекат нови американо-руски отношения, които, според техните думи, искат президентите Тръмп и Путин.

Какво се случва?

“Помагайки на правителството на Асад в Сирия и ползвайки се с подкрепата на Иран, Русия установи военно господство в Сирия.

Сега въпросът е в следното: каква част от страната Русия ще може да върне на Асад.

Американските длъжности лица, особено в Пентагона, искат да минимизират завоеванията на Асад и неговите политически лостове, за да постигнат резултат, който да създаде голям баланс в страната и да лиши Русия от доминиращата роля в Сирия в бъдеще”, се казва в статията.

“Руснаците едва ли ли ще свалят самолет на САЩ.

Путин е агресиван, но не е глупав, пише авторът.

Но той ще продължи за търси начини да подронва интересите на САЩ винаги и навсякъде, а особено – ако играе ролята на “силния човек” в навечерието на изборите в Русия през 2018 г.

Тук се таи реалната опасност от по-нататъшно нарастване на конфронтацията в отношенията между САЩ и Русия.

И независимо от всички усилия, Тръмп тук не може да направи нищо”, завършва статията.

News Front

Към статията няма коментари. Напишете първия.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания