Новини

Последни новини

Принц Хари: Никой не иска трона на баба (СНИМКИ)

"Никой от кралската фамилия не желае трона", шокиращо разкри 32-годишният принц Хари, който е петият наследник на британската корона. Той...

"Никой от кралската фамилия не желае трона", шокиращо разкри 32-годишният принц Хари, който е петият наследник на британската корона. Той направи признанието си в интервю за в. "Дейли мейл", цитирано от БГНЕС.  

По думите му нито баща му - престолонаследникът принц Чарлз, нито по-големият му брат Уилям, желаят да седнат в кралския трон. Третият и четвъртият наследник на короната на Елизабет Втора са невръстните деца на принц Уйлям, които са племенници на Хари.

Говорейки в интервюто за монархията, той попита: "Има ли някой в кралската фамилия, който би искал да бъде крал или кралица? Не мисля, че има, но ние ще изпълняваме нашите задължения в точното време". 

Хари никога не е криел нежеланието си за "най-високопоставената длъжност" в Обединеното кралство. Сега очевидно става ясно, че и никой от фамилията не желае това, коментира изданието.   

Според Хари "монархията е служила за доброто на нацията и баба му - кралица Елизабет Втора, е постигала много положителни неща през 60 години на трона".

"Но ние не искаме да вървим по нейния път. Ние участваме в модернизирането на монархията. Правим това не заради нас, а заради по-доброто бъдеще на хората. Кралицата беше фантастична, оставяйки ни да си направим избора. Тя ни каза да следваме своя път", разкри още вторият син на покойната лейди Даяна. 

В същото време той разкритикува решението на кралската фамилия да върви след ковчега по време на погребението на майка му през 1997 г., при което процесията мина през централната част на Лондон. Тогава Хари бе едва на 12 години.

"Едно дете не трябва да бъде карано да прави това", коментира вторият внук на кралицата. 

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания