Новини

Последни новини

КНДР счита желанието на САЩ и Южна Корея за диалог, за „диверсия“

 Северна Корея счита за „груба военна провокация“ съвместните военноморски маневри на Южна Корея, САЩ и Канада, предава ТАСС .Между 23 и 25 юни трите страни проведоха мащабни военноморски учения близо до южнокорейския остров Чеджудо. Проведените учения доказват, твърдят севернокорейските власти, че „разсъжденията на Вашингтон и Сеул относно необходимостта от диалог с Пхенян, за уловка, чиято цел е да прикрие подготовката им за война“.От Пхенян предупреждават, че „революционните въоръжени сили на КНДР зорко следят за действията на САЩ и Южна Корея, който съдействат за ескалация на напрежението на Корейския полуостров“.

 Северна Корея счита за „груба военна провокация“ съвместните военноморски маневри на Южна Корея, САЩ и Канада, предава ТАСС .
Между 23 и 25 юни трите страни проведоха мащабни военноморски учения близо до южнокорейския остров Чеджудо. 
Проведените учения доказват, твърдят севернокорейските власти, че „разсъжденията на Вашингтон и Сеул относно необходимостта от диалог с Пхенян, за уловка, чиято цел е да прикрие подготовката им за война“.
От Пхенян предупреждават, че „революционните въоръжени сили на КНДР зорко следят за действията на САЩ и Южна Корея, който съдействат за ескалация на напрежението на Корейския полуостров“.

Към статията няма коментари. Напишете първия.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания