Новини

Последни новини

ФБР разпита Анджелина Джоли за Брад Пит

Анджелина Джоли разговаря конфиденциално с агенти на ФБР за обстоятелствата около скандала през септември между съпруга й Брад Пит и 15-годишният им...

Анджелина Джоли разговаря конфиденциално с агенти на ФБР за обстоятелствата около скандала през септември между съпруга й Брад Пит и 15-годишният им осиновен син Мадоксна борда на самолета им, съобщи ТАСС, цитирана от БТА.

Двама агенти от ФБР са посетили актрисата в дома й в Малибу и са разговаряли с нея и децата й повече от три часа, съобщи сайтът TMZ. Те уточняват фактите и събират свидетелски показания, за да започнат разследване, като се интересуват по-специално какво се е случило в самолета след приземяването му Минесота. ФБР определя сферата на юрисдикцията на властите на щата в делото.

За инцидента се разбра благодарение на един от членовете на екипажа, който тайно уведоми за случилото се полицията на Лос Анджелис. По данни на сайта TMZ Мадокс казал нещо, което извадило от равновесие Брад Пит. Актьорът се нахвърлил върху него и го ударил, въпреки че Анджелина Джоли успяла да застане между тях.

Сътрудници на отдела за защита на децата са прегледали Мадокс и не са забелязали по тялото му следи от удари.

Мадокс обаче не желае да се среща с баща си, съобщи Контактмюзик. Той е отказал да се види с баща си заедно с братята и сестрите си в събота. Тъй като е на 15 години, Мадокс вече има право сам да избере с кого да живее след развода.

Джоли подаде документи за развод като обясни, че се притеснява за безопасността на децата си, но формално се позова на непреодолими различия. Двамата актьори живяха заедно 10 години, но брак сключиха чак през август 2014 г. Те имат шест деца, три от които са осиновени. Съдът присъди временно попечителство над децата на Анджелина Джоли.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания