Новини

Последни новини

Бодигард: Брад и Анджелина бяха обсебени, че ще отвлекат децата им

Марк Билингам, един от охранителите на развеждащото се звездно семейство Анджелина Джоли и Брад Пит, разказа интересни истории пред таблоида The Sun....

Марк Билингам, един от охранителите на развеждащото се звездно семейство Анджелина Джоли и Брад Пит, разказа интересни истории пред таблоида The Sun. Билингам, който работи за Бранджелина малко повече от година и половина разкри, че през последните месеци не е бил само охрана, но и баща за шестте деца в звездното семейство.

Охранителят разкри, че Брад и Анджелина били обсебени от мисълта, че някой ще отвлече децата ми, а той е бил единственият бодигард, допуснат толкова близо до тях. Марк Билингам твърди, че през последните 18 месеца е прекарал толкова време с децата, че на практика им е бил като баща.

Шестте деца на разпадащото се звездно семейство са гореща тема напоследък, след като актрисата подаде документи за развод, обвинявайки съпруга си в лошо отношение към тях и с мотива, че се кграхува за безопасността им.

В медиите дори се появиха съобщения, че по време на пътуване със самолет с децата и съпругата си Брад "загубил контрол" и проявил грубост - както вербално, така и физически, по отношение на сина им Мадокс. Говори се, че момчето си е навлякло гнева на баща си, опитвайки се да защити майка си при тяхна кавга.

Пит отхвърли тези информации, като отговори, че Джоли се опитва да го оклевети, разпространявайки слухове за неговата склонност към агресия под въздействието на алкохол и наркотици.

Двамата актьори имат шест деца – три от тях са осиновени, а на три са биологични родители. Три са момчета, а три момичета: 15-годишният Мадокс и 13-годишният Пакс са осиновени заедно с 11-годишната Захара.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания