Новини

Последни новини

Хайди Клум свали всички дрехи (СНИМКИ)

Супермоделът Хайди Клум разкри, че днес се чувства много по-уверена в себе си, за да се съблича пред камерата, отколкото в началото на...
Хайди Клум свали всички дрехи (СНИМКИ)

Jordan Strauss/Invision/AP/Fotolink Источник: https://www.adme.ru/tvorchestvo-kino/12-prekrasnyh-zhenschin-kotorye-ne-boyatsya-staret-1434215/ © AdMe.ru

Супермоделът Хайди Клум разкри, че днес се чувства много по-уверена в себе си, за да се съблича пред камерата, отколкото в началото на кариерата си. Това призна самата тя по повод излизането на новата ѝ книга, за която красавицата позира напълно гола, пише БГНЕС.

"И преди съм позирала гола, но сега се чувствам по-уверена, отколкото през 20-те си години. Мисля, че когато бях по-млада, бях и по-срамежлива, но с годините се научих да се харесвам", сподели бившият ангел на Victoria's Secret, която дори след раждането на четирите си деца притежава тяло, достойно за завист.

"Сега съм на 43... стомахът ми вече се е разширявал и свивал четири пъти. Кърмила съм четири деца... Обожавам формите си, те са си мои. Аз работя много за тялото си и се чувствам страхотно в него", сподели Хайди Клум.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания